Best of esküvői ruha

Jessa Duggar esküvői ruha

Jessa Duggar, a 19 gyerek és a számolás egyik csillaga, tudta, hogy másféle esküvői ruhát szeretne feleségül venni Ben Seewaldnak. A nővére, Jill is részt vett abban az időben, és Jessa nem akarta, hogy ugyanazt a menyasszonyi megjelenést érje el. Így ahelyett, hogy hagyományos fehér ruhát választott volna, az Allure Bridals által választott egy rózsaszínre. A ruha, amely csak a második volt, Jessa próbálkozott, egy Swarovski kristály gyöngyös bodice-t tartalmazott, nyakkal, sapkahüvelyekkel és A-vonalú szoknyával. Amikor 2014. november 1-jén sétált le a folyosón, egy szív alakú medál nyakláncot és egy fátyolot fejezett be.

Audrey Hepburn esküvői ruha

Míg a Givenchy esküvői ruha, amelyet Audrey Hepburn viselt a Funny Face-ben, továbbra is az egyik leghíresebb híresség esküvői ruhája, az együttes, amelyet 1954-ben Mel Ferrer első esküvőjére viselt, ugyanolyan sok vintage csillogást csomagolt. A teahosszú ruhát Pierre Balmain tervezte, és magas nyakú és puffadt ujjakkal díszített, melyet könyökhosszú fehér kesztyűvel és fehér rózsabimbó koronával viselt a hajában.

Karlie Kloss esküvői ruha

A Karlie Kloss modell és a hosszútávú szerelem Jared Kushner elrepült New York-i állomásra egy ünnepségre és mintegy 80 közeli vendég előtt. Ami a ruhát illeti? A szőke szépség egyéni Dior-t viselt, finom csipke illúziós ujjakkal, ízléses lejtős V-nyakkivágással és klasszikus fátyolmal.

Portia de Rossi esküvői ruha

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres 2008. augusztus 16-án tartották az esküvőjüket, a Beverly Hills-i otthonukban cserélték meg a fogadalmat. Portia úgy döntött, hogy hátborzongató ruhát kap egy halter-stílusú bodice és egy rózsaszín golyós szoknyát az intim eseményhez. Az egyik legemlékezetesebb híresség esküvői ruha, a ruhát a Zac Posen tervezte, és elpirult árnyalata gyönyörűen párosul a Portia rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrűjével.

Kate Moss esküvői ruha

Kate Moss az 1920-as évek glamourjának megtestesülése volt, amikor 2011. július 1-jén Jamie Hince-t megkönnyítette egy könnyed, elfogult ruhában. A Dior tervezője, John Galliano inspirálta a Zelda Fitzgeraldot, amikor tervezte az ünnepi esküvői ruhát, amely illuzionális nyakkivágással és arany hímzéssel rendelkezik. A szupermodell is Júlia sapkás fátyolot viselt, egy másik bólintott a jazzkori stílusra.

Hírességek menyasszonyi ruhái

Sofia Vergara levehető szoknya esküvői ruha

Ha megcsinálod! Szófia Vergara tartotta a dolgokat klasszikusnak, miközben még mindig egy gyönyörű Zuhair Marad esküvői ruhában mutatta be a csillagképét, amely egy számtalan flitterrel és gyöngyökkel díszített, kézzel hímzett testből állt. A teljes leválasztható szoknya a sziluettet hagyományosan megtartotta a recepción, de aztán lehetővé tette, hogy a táncparketten kiment.A megjelenés saját verziójára választható egy másik szövet a levehető szoknya számára, vagy egy puszta illúziós nyakkivágás, ha a szíjmentes nem a választott stílus.

Kim Kardashian kivágott csipke esküvői ruha

Kim Kardashian a Kanye West-hez való közelmúltbeli esküvőjére a Givenchy kreatív igazgatója, Riccardo Tisci haute couture alkotását viselte, és az eredmény teljesen leesett. A bonyolult csipke hosszú ujjú, szerény, magas nyakkivágással és stratégiailag elhelyezett puszta kivágásokkal, a ruha csak a megfelelő mennyiségű szexi volt. Az egyszerű fehér övvel és az illúziós hálóval nyitott háttal, rengeteg lenyűgöző részlet van, melyet a saját esküvői ruháján figyelembe vehet.

Audrey Hepburn magas galléros esküvői ruha

Hepburn igazi esküvői ruhája valódi klasszikus volt, bár jobban ismert a Bateau nyak esküvői ruhájáról, amit a Funny Face filmben viselt. A Pierre Balmain által tervezett teahosszú ruhában magas nyakú és ballgown ujjak voltak, amelyeket a klasszikus könyökhosszú fehér kesztyűvel párosított. A kombináció ártatlan és kifinomult. A modern menyasszony emulálhatja a megjelenést a golyóköpeny szoknyájával, és egy vékonyabb sziluettet kínál, amely magas nyakú vagy gallérral rendelkezik.

Portia de Rossi's Blush Ball ruha

Portia de Rossi gyönyörű Zac Posen esküvői ruha volt mese, amely tökéletes volt az De De De De De Generes-nek. A ruha tartalmazott egy hátsó, köntöstüzér, és pislogott ballgown szoknyát; tökéletes kombinációja a modern, romantikus menyasszonynak. A de Rossi kinézetének megszerzéséhez találjon egy ruhát, melynek felszereltsége van, és ne felejtse el kísérletezni a 3D-s virágalkalmazásokkal, aszimmetrikus rétegekkel és a kifutópályákon jelenleg jellemző egyedi színekkel.

Bianca Jagger menyasszonyi ruha

Meg tudod mondani, hogy a rock n roll chic? A Bianca Jagger fehér YSL Le Smoking Jacket kísérő szoknyájával és túlméretezett, széles karimájú kalapjával minden idők legmenőbb (és legszexisebb) menyasszonyi megjelenésének kell lennie. Ha nem vagy teljesen felkészülve a zuhanó nyakkivágásra, válasszon egy ugyanolyan éles, de konzervatívabb alternatívát. A kifogástalan szabás kulcsfontosságú ahhoz, hogy elhúzza ezt az időtlen megjelenést, ezért tartsa szem előtt a tiszta vonalakat!