Hírességek menyasszonyi ruhái

Sofia Vergara levehető szoknya esküvői ruha

Ha megcsinálod! Szófia Vergara tartotta a dolgokat klasszikusnak, miközben még mindig egy gyönyörű Zuhair Marad esküvői ruhában mutatta be a csillagképét, amely egy számtalan flitterrel és gyöngyökkel díszített, kézzel hímzett testből állt. A teljes leválasztható szoknya a sziluettet hagyományosan megtartotta a recepción, de aztán lehetővé tette, hogy a táncparketten kiment.A megjelenés saját verziójára választható egy másik szövet a levehető szoknya számára, vagy egy puszta illúziós nyakkivágás, ha a szíjmentes nem a választott stílus.

Kim Kardashian kivágott csipke esküvői ruha

Kim Kardashian a Kanye West-hez való közelmúltbeli esküvőjére a Givenchy kreatív igazgatója, Riccardo Tisci haute couture alkotását viselte, és az eredmény teljesen leesett. A bonyolult csipke hosszú ujjú, szerény, magas nyakkivágással és stratégiailag elhelyezett puszta kivágásokkal, a ruha csak a megfelelő mennyiségű szexi volt. Az egyszerű fehér övvel és az illúziós hálóval nyitott háttal, rengeteg lenyűgöző részlet van, melyet a saját esküvői ruháján figyelembe vehet.

Audrey Hepburn magas galléros esküvői ruha

Hepburn igazi esküvői ruhája valódi klasszikus volt, bár jobban ismert a Bateau nyak esküvői ruhájáról, amit a Funny Face filmben viselt. A Pierre Balmain által tervezett teahosszú ruhában magas nyakú és ballgown ujjak voltak, amelyeket a klasszikus könyökhosszú fehér kesztyűvel párosított. A kombináció ártatlan és kifinomult. A modern menyasszony emulálhatja a megjelenést a golyóköpeny szoknyájával, és egy vékonyabb sziluettet kínál, amely magas nyakú vagy gallérral rendelkezik.

Portia de Rossi's Blush Ball ruha

Portia de Rossi gyönyörű Zac Posen esküvői ruha volt mese, amely tökéletes volt az De De De De De Generes-nek. A ruha tartalmazott egy hátsó, köntöstüzér, és pislogott ballgown szoknyát; tökéletes kombinációja a modern, romantikus menyasszonynak. A de Rossi kinézetének megszerzéséhez találjon egy ruhát, melynek felszereltsége van, és ne felejtse el kísérletezni a 3D-s virágalkalmazásokkal, aszimmetrikus rétegekkel és a kifutópályákon jelenleg jellemző egyedi színekkel.

Bianca Jagger menyasszonyi ruha

Meg tudod mondani, hogy a rock n roll chic? A Bianca Jagger fehér YSL Le Smoking Jacket kísérő szoknyájával és túlméretezett, széles karimájú kalapjával minden idők legmenőbb (és legszexisebb) menyasszonyi megjelenésének kell lennie. Ha nem vagy teljesen felkészülve a zuhanó nyakkivágásra, válasszon egy ugyanolyan éles, de konzervatívabb alternatívát. A kifogástalan szabás kulcsfontosságú ahhoz, hogy elhúzza ezt az időtlen megjelenést, ezért tartsa szem előtt a tiszta vonalakat!

 

Kommentek
  1. Én