Best of esküvői ruha

Jessa Duggar esküvői ruha

Jessa Duggar, a 19 gyerek és a számolás egyik csillaga, tudta, hogy másféle esküvői ruhát szeretne feleségül venni Ben Seewaldnak. A nővére, Jill is részt vett abban az időben, és Jessa nem akarta, hogy ugyanazt a menyasszonyi megjelenést érje el. Így ahelyett, hogy hagyományos fehér ruhát választott volna, az Allure Bridals által választott egy rózsaszínre. A ruha, amely csak a második volt, Jessa próbálkozott, egy Swarovski kristály gyöngyös bodice-t tartalmazott, nyakkal, sapkahüvelyekkel és A-vonalú szoknyával. Amikor 2014. november 1-jén sétált le a folyosón, egy szív alakú medál nyakláncot és egy fátyolot fejezett be.

Audrey Hepburn esküvői ruha

Míg a Givenchy esküvői ruha, amelyet Audrey Hepburn viselt a Funny Face-ben, továbbra is az egyik leghíresebb híresség esküvői ruhája, az együttes, amelyet 1954-ben Mel Ferrer első esküvőjére viselt, ugyanolyan sok vintage csillogást csomagolt. A teahosszú ruhát Pierre Balmain tervezte, és magas nyakú és puffadt ujjakkal díszített, melyet könyökhosszú fehér kesztyűvel és fehér rózsabimbó koronával viselt a hajában.

Karlie Kloss esküvői ruha

A Karlie Kloss modell és a hosszútávú szerelem Jared Kushner elrepült New York-i állomásra egy ünnepségre és mintegy 80 közeli vendég előtt. Ami a ruhát illeti? A szőke szépség egyéni Dior-t viselt, finom csipke illúziós ujjakkal, ízléses lejtős V-nyakkivágással és klasszikus fátyolmal.

Portia de Rossi esküvői ruha

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres 2008. augusztus 16-án tartották az esküvőjüket, a Beverly Hills-i otthonukban cserélték meg a fogadalmat. Portia úgy döntött, hogy hátborzongató ruhát kap egy halter-stílusú bodice és egy rózsaszín golyós szoknyát az intim eseményhez. Az egyik legemlékezetesebb híresség esküvői ruha, a ruhát a Zac Posen tervezte, és elpirult árnyalata gyönyörűen párosul a Portia rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrűjével.

Kate Moss esküvői ruha

Kate Moss az 1920-as évek glamourjának megtestesülése volt, amikor 2011. július 1-jén Jamie Hince-t megkönnyítette egy könnyed, elfogult ruhában. A Dior tervezője, John Galliano inspirálta a Zelda Fitzgeraldot, amikor tervezte az ünnepi esküvői ruhát, amely illuzionális nyakkivágással és arany hímzéssel rendelkezik. A szupermodell is Júlia sapkás fátyolot viselt, egy másik bólintott a jazzkori stílusra.