Ismert hírességek menyasszonyi ruhakölteményei

Kim Kardashian esküvői ruha

Amikor a Kardashians-csillag és a szerelme, Kanye West bejelentette elkötelezettségét, tonna hírességes esküvői ruha tervezője kiáltotta a lehetőséget, hogy Kim K esküvői ruháját tervezhesse. De amikor végre eljött az ideje, hogy 2014. május 24-én sétáljon a folyosón, megdöbbent a 21. század egyik legemlékezetesebb esküvői ruháján: egy egyedi csipke mermaid ruha, melyet a közeli barátja, Givenchy Ricardo Tisci készített. A formázó sziluettje mellett a köpeny a derekán, a hosszú csipkehüvelyeken és a vonaton, a székesegyhosszú fátyol mellé helyezett puszta csipkével borított. A kifinomult megjelenés kimutatta, hogy Kim stílusa az esküvője óta Kris Humphriesre fejlődött, amikor viseletlen, tüll Vera Wang golyó ruhát viselt, amit egy gyémánt fejrészével kötött.

Sofia Vergara esküvői ruha

Nem volt meglepő, amikor Szófia Vergara bejelentette, hogy Zuhair Murad esküvői ruháját tervezi. A tervező korábban sokszor dolgozott a Szófiával, az Emmys, az Aranygömbök és az Oskárok számára öltözve, és esküvői ruhája, melyet több font flitterekkel, gyöngyökkel és kristályokkal díszített, nem csalódott. Szófia elkápráztatta, mikor Joe Manganiellót 2015. november 22-én felkeltette a pántos, selyem-tüll-számban, amelyen levehető szoknya volt egy áramló vonattal.

Celine Dion esküvői ruha

Elvárva, hogy az egyik legjobb híresség esküvői ruháját látja, ezer állt a Notre-Dame-bazilikán kívül Montrealban 1994. december 17-én, hogy megnézze Celine Dion nagy bejáratát, amikor feleségül vette a vezetőjét, René Angélilt. És az énekes, aki egy 20 méteres vonatú golyót viselt, nem csalódott. A Mirella és a Steve Gentile által tervezett esküvői ruha egy kedves nyakkivágással, felszerelt derékkal, teljes szoknyával és hosszú ujjú ruhával rendelkezik. A hozzáadott dráma számára az énekes felejthetetlen fejhallgatót viselt, melyet 2000 osztrák kristály díszített. A szertartás előtt és után is fehér bundát bújt.

Beyoncé esküvői ruha

A rajongók ragaszkodtak ahhoz, hogy bepillantást nyerjenek Beyoncé ruhájába, amikor 2008. április 4-én feleségül vette Jay Z-t. Az énekes csendben tartotta esküvői fotóit, mivel nem őrült az anyja által tervezett ruháján. Mindazonáltal, Beyonce minden klasszikus menyasszonyot nézett egy pánt nélküli ruhában, egy túlzott édesem nyakkivágással és egy bonyolult, fodros vonattal. Hosszú fátyolával viselték haját, amelyhez csinos fülbevaló került. Ő valami kék? A manikűr.

Gwen Stefani esküvői ruha

Amikor Gwen Stefani 2002. szeptember 14-én feleségül vette Gavin Rossdale-t, esküvői ruhát viselt, mint a rock 'n' roll, ahogy maga a pár. A John Galliano, Christian Dior által tervezett ruhát fehér selyemfestőből készítették, amely egy vibráló, meleg rózsaszín szoknya és vonat keveredett össze. Egy antik csipke fátyol befejezte a megjelenést, ezáltal egy puha, romantikus tapintású. Gwen kétszer viselte a ruhát, egyszer a londoni ünnepségen, és két héttel később az LA-ban megrendezésre kerülő ünnepélyes ünnepségen Sajnos a pár 2015-ben elvált.

Ivanka Trump esküvői ruha

Amikor Ivanka Trump 2009. október 25-én feleségül vette Jared Kushnert a mogulhoz, az egyszerű eleganciát választotta egy esküvői ruha, melyet az egyik leghíresebb esküvői ruhája inspirált: Grace hercegnő. A Vera Wang által gyártott A-vonalú ruha három rétegű Chantilly és Lyon csipkével és rövid illúziós ujjakkal volt ellátva. Hosszú fátyol és gyémánt a saját ékszergyűjteményéből drámai érzést keltett, ahogy Ivanka elment a folyosón.

54 legjobb híresség esküvői ruhája

Ezek a híres esküvői ruhák minden bizonnyal az idő próbáját fogják állni. Victoria Beckham bőséges golyóköpenye, Meghan hercegnő meglepett királyi menyasszonyi ruha és Grace Kelly csipke hosszú ujjú édessége - mi mindegyikük közös? Ők egyike a legjobb híresség esküvői ruháknak - és következetesen az állkapocscseppek lecsökkennek. A Kate Middleton és az Eugenie hercegnő királyi esküvői ruháiról, a Gwen Stefani és a Whitney Port egyedi stílusairól mindegyik híres esküvői ruha olyan emlékezetes, mint az utolsó, és pontosan miért kerekítettük fel őket egy helyen. Keresse meg az idők legjobb híres esküvői ruháit - mind inspirációt, mind szórakozást.
Grace Kelly esküvői ruha

Amikor klasszikus, nehéz felvenni az esküvői ruhát Grace Kelly viselt, amikor 1956. április 19-én feleségül vette Monacó Rainier III hercegét. A magas nyakú, hosszú ujjú ruhát az MGM jelmeztervező, Helen Rose tervezte. A bodice finom Brüsszel csipkéből készült, ezer kézzel varrott gyöngyökkel díszítve, míg a selyem tafta szoknya hosszú, elegáns vonattal büszkélkedhetett. Egy kör alakú fátyol, amit valaha is az egyik legjobb híresség esküvői ruhának tartanak, számtalan menyasszonyra, köztük Kate Middletonra.

Kate Middleton esküvői ruha

Hírességek menyasszonyi ruhái

Sofia Vergara levehető szoknya esküvői ruha

Ha megcsinálod! Szófia Vergara tartotta a dolgokat klasszikusnak, miközben még mindig egy gyönyörű Zuhair Marad esküvői ruhában mutatta be a csillagképét, amely egy számtalan flitterrel és gyöngyökkel díszített, kézzel hímzett testből állt. A teljes leválasztható szoknya a sziluettet hagyományosan megtartotta a recepción, de aztán lehetővé tette, hogy a táncparketten kiment.A megjelenés saját verziójára választható egy másik szövet a levehető szoknya számára, vagy egy puszta illúziós nyakkivágás, ha a szíjmentes nem a választott stílus.

Kim Kardashian kivágott csipke esküvői ruha

Kim Kardashian a Kanye West-hez való közelmúltbeli esküvőjére a Givenchy kreatív igazgatója, Riccardo Tisci haute couture alkotását viselte, és az eredmény teljesen leesett. A bonyolult csipke hosszú ujjú, szerény, magas nyakkivágással és stratégiailag elhelyezett puszta kivágásokkal, a ruha csak a megfelelő mennyiségű szexi volt. Az egyszerű fehér övvel és az illúziós hálóval nyitott háttal, rengeteg lenyűgöző részlet van, melyet a saját esküvői ruháján figyelembe vehet.

Audrey Hepburn magas galléros esküvői ruha

Hepburn igazi esküvői ruhája valódi klasszikus volt, bár jobban ismert a Bateau nyak esküvői ruhájáról, amit a Funny Face filmben viselt. A Pierre Balmain által tervezett teahosszú ruhában magas nyakú és ballgown ujjak voltak, amelyeket a klasszikus könyökhosszú fehér kesztyűvel párosított. A kombináció ártatlan és kifinomult. A modern menyasszony emulálhatja a megjelenést a golyóköpeny szoknyájával, és egy vékonyabb sziluettet kínál, amely magas nyakú vagy gallérral rendelkezik.

Portia de Rossi's Blush Ball ruha

Portia de Rossi gyönyörű Zac Posen esküvői ruha volt mese, amely tökéletes volt az De De De De De Generes-nek. A ruha tartalmazott egy hátsó, köntöstüzér, és pislogott ballgown szoknyát; tökéletes kombinációja a modern, romantikus menyasszonynak. A de Rossi kinézetének megszerzéséhez találjon egy ruhát, melynek felszereltsége van, és ne felejtse el kísérletezni a 3D-s virágalkalmazásokkal, aszimmetrikus rétegekkel és a kifutópályákon jelenleg jellemző egyedi színekkel.

Bianca Jagger menyasszonyi ruha

Meg tudod mondani, hogy a rock n roll chic? A Bianca Jagger fehér YSL Le Smoking Jacket kísérő szoknyájával és túlméretezett, széles karimájú kalapjával minden idők legmenőbb (és legszexisebb) menyasszonyi megjelenésének kell lennie. Ha nem vagy teljesen felkészülve a zuhanó nyakkivágásra, válasszon egy ugyanolyan éles, de konzervatívabb alternatívát. A kifogástalan szabás kulcsfontosságú ahhoz, hogy elhúzza ezt az időtlen megjelenést, ezért tartsa szem előtt a tiszta vonalakat!

 

A legtöbb ikonikus esküvői ruhák minden időkben

Fekete-fehér fényképeken, fényes magazinoldalakon és még TV-ben is láttad őket: minden idők legelegánsabb esküvői ruha. A jogdíjaktól az A-listás hírességekig ezek a menyasszonyok a világ szemét tartották rájuk, ahogy azt mondták, hogy "én vagyok", és minden bizonnyal csodálatosnak tűnt. Még a képzett szakemberek és a tervezői csapat nélkül is, akik a beck és a hívásnál találkoznak, újra létrehozhatja ezeket az ikonikus megjelenéseket. Akár 1950-es évek glamourát szeretne emulálni egy la Grace Kelly-nél, hozzon létre egy olyan élményt, mint a Portia de Rossi, vagy nyúlik be egy nagy divatban Kim Kardashian ihletett számban, van egy esküvői ruha!

Vásároljon kedvenc ikonikus ruháinkat, alább.

Kate Middleton hosszú ujjú esküvői ruha

Az ezer utánzatot elindító ruha! Kate Middleton esküvői ruháját Sarah Burton, az Alexander McQueen kreatív igazgatója tervezte, és tökéletes egyensúly a hagyomány és a modernitás között. Az elefántcsont szatén és az applikált csipke bodice, csipke hosszú ujjú, alacsony nyakkivágású és teljes szoknya, a ruha számos összetevővel rendelkezik, amelyek könnyen beépíthetők a saját ruhájába. Megdöbbentő sportágra hajlamosabb nyakkivágás vagy köpeny sziluettje, hogy frissítse Cambridge-i világhírű megjelenését.

 

Jacqueline Bouvier (más néven Jackie O's) Labdarúgás esküvői ruha

Az első idők egyik leghíresebb stílusikonja, az első hölgy-to-be Jackie O egy nagyszerű napja számára készült, közel 50 méteres elefántcsont-selyem taftból készült esküvői ruha. A megjelenés újragondolásához vegye figyelembe a portré nyakörvét, amely felhívja a figyelmet a nyakörvére, és az illesztett csukló ultra nőies és hízelgő részleteit.

 

Olivia Palermo háromdimenziós esküvői ruha

Olivia Palermo az esküvőn hagyta el a hagyományokat, és könnyedén elegáns megjelenést húzott a folyamatban. Caroline Herrera gyönyörű, háromrészes esküvői ruhaegyüttese - beleértve a krémszínű kasmír pulóvert, fehér rövidnadrágot és egy tüll szoknya overlayt - egy divatbemutató kedvence volt.Az egyszerű, mégis elegáns megjelenésű saját változatához vegye figyelembe a két részből álló együtteset, amely könnyű, folyékony szoknyát és több felszerelt kardigánt tartalmaz. A finom részleteket, mint a gyöngyfűzés, hozzáadhatja saját egyedi érintését!

 

Kate Moss menyasszonyi ruha

Kate Moss örökké minden lányi álom volt, és természetesen az esküvői ruha választása sem volt kivétel. A lenyűgöző, egyedi pezsgő színű John Galliano ruhát gyönyörű metál és strasszos díszítéssel káprázták el, és egy egyedülálló nyakkivágásra készült (nem is beszélve, ezek a gyilkos lábak!). A Moss aláírása érdekében a boho-glam stílusa figyelemmel kíséri a játékos puszta nyakvonalakat, és ne féljen a gyöngyös vagy a trendi 3D-s virágágyazáshoz.

Grace Kelly Regal Ball ruha

Grace Kelly szatén és csipke ruha, melyet az MGM szekrényosztálya készített, az egyik legelegánsabb és klasszikusabb esküvői ruhája. Rózsapontos csipke részletekkel, vetőmag-gyöngyszemekkel, felszerelt hosszú ujjú bodice és lángolt szoknyával az esküvői ruha elég bonyolult és négy különálló részből áll.Egy elegánsabb, modern frissítés egy tüll vagy organza szoknya.