Ismert hírességek menyasszonyi ruhakölteményei

Kim Kardashian esküvői ruha

Amikor a Kardashians-csillag és a szerelme, Kanye West bejelentette elkötelezettségét, tonna hírességes esküvői ruha tervezője kiáltotta a lehetőséget, hogy Kim K esküvői ruháját tervezhesse. De amikor végre eljött az ideje, hogy 2014. május 24-én sétáljon a folyosón, megdöbbent a 21. század egyik legemlékezetesebb esküvői ruháján: egy egyedi csipke mermaid ruha, melyet a közeli barátja, Givenchy Ricardo Tisci készített. A formázó sziluettje mellett a köpeny a derekán, a hosszú csipkehüvelyeken és a vonaton, a székesegyhosszú fátyol mellé helyezett puszta csipkével borított. A kifinomult megjelenés kimutatta, hogy Kim stílusa az esküvője óta Kris Humphriesre fejlődött, amikor viseletlen, tüll Vera Wang golyó ruhát viselt, amit egy gyémánt fejrészével kötött.

Sofia Vergara esküvői ruha

Nem volt meglepő, amikor Szófia Vergara bejelentette, hogy Zuhair Murad esküvői ruháját tervezi. A tervező korábban sokszor dolgozott a Szófiával, az Emmys, az Aranygömbök és az Oskárok számára öltözve, és esküvői ruhája, melyet több font flitterekkel, gyöngyökkel és kristályokkal díszített, nem csalódott. Szófia elkápráztatta, mikor Joe Manganiellót 2015. november 22-én felkeltette a pántos, selyem-tüll-számban, amelyen levehető szoknya volt egy áramló vonattal.

Celine Dion esküvői ruha

Elvárva, hogy az egyik legjobb híresség esküvői ruháját látja, ezer állt a Notre-Dame-bazilikán kívül Montrealban 1994. december 17-én, hogy megnézze Celine Dion nagy bejáratát, amikor feleségül vette a vezetőjét, René Angélilt. És az énekes, aki egy 20 méteres vonatú golyót viselt, nem csalódott. A Mirella és a Steve Gentile által tervezett esküvői ruha egy kedves nyakkivágással, felszerelt derékkal, teljes szoknyával és hosszú ujjú ruhával rendelkezik. A hozzáadott dráma számára az énekes felejthetetlen fejhallgatót viselt, melyet 2000 osztrák kristály díszített. A szertartás előtt és után is fehér bundát bújt.

Beyoncé esküvői ruha

A rajongók ragaszkodtak ahhoz, hogy bepillantást nyerjenek Beyoncé ruhájába, amikor 2008. április 4-én feleségül vette Jay Z-t. Az énekes csendben tartotta esküvői fotóit, mivel nem őrült az anyja által tervezett ruháján. Mindazonáltal, Beyonce minden klasszikus menyasszonyot nézett egy pánt nélküli ruhában, egy túlzott édesem nyakkivágással és egy bonyolult, fodros vonattal. Hosszú fátyolával viselték haját, amelyhez csinos fülbevaló került. Ő valami kék? A manikűr.

Gwen Stefani esküvői ruha

Amikor Gwen Stefani 2002. szeptember 14-én feleségül vette Gavin Rossdale-t, esküvői ruhát viselt, mint a rock 'n' roll, ahogy maga a pár. A John Galliano, Christian Dior által tervezett ruhát fehér selyemfestőből készítették, amely egy vibráló, meleg rózsaszín szoknya és vonat keveredett össze. Egy antik csipke fátyol befejezte a megjelenést, ezáltal egy puha, romantikus tapintású. Gwen kétszer viselte a ruhát, egyszer a londoni ünnepségen, és két héttel később az LA-ban megrendezésre kerülő ünnepélyes ünnepségen Sajnos a pár 2015-ben elvált.

Ivanka Trump esküvői ruha

Amikor Ivanka Trump 2009. október 25-én feleségül vette Jared Kushnert a mogulhoz, az egyszerű eleganciát választotta egy esküvői ruha, melyet az egyik leghíresebb esküvői ruhája inspirált: Grace hercegnő. A Vera Wang által gyártott A-vonalú ruha három rétegű Chantilly és Lyon csipkével és rövid illúziós ujjakkal volt ellátva. Hosszú fátyol és gyémánt a saját ékszergyűjteményéből drámai érzést keltett, ahogy Ivanka elment a folyosón.

Hírességek menyasszonyi ruhái

Sofia Vergara levehető szoknya esküvői ruha

Ha megcsinálod! Szófia Vergara tartotta a dolgokat klasszikusnak, miközben még mindig egy gyönyörű Zuhair Marad esküvői ruhában mutatta be a csillagképét, amely egy számtalan flitterrel és gyöngyökkel díszített, kézzel hímzett testből állt. A teljes leválasztható szoknya a sziluettet hagyományosan megtartotta a recepción, de aztán lehetővé tette, hogy a táncparketten kiment.A megjelenés saját verziójára választható egy másik szövet a levehető szoknya számára, vagy egy puszta illúziós nyakkivágás, ha a szíjmentes nem a választott stílus.

Kim Kardashian kivágott csipke esküvői ruha

Kim Kardashian a Kanye West-hez való közelmúltbeli esküvőjére a Givenchy kreatív igazgatója, Riccardo Tisci haute couture alkotását viselte, és az eredmény teljesen leesett. A bonyolult csipke hosszú ujjú, szerény, magas nyakkivágással és stratégiailag elhelyezett puszta kivágásokkal, a ruha csak a megfelelő mennyiségű szexi volt. Az egyszerű fehér övvel és az illúziós hálóval nyitott háttal, rengeteg lenyűgöző részlet van, melyet a saját esküvői ruháján figyelembe vehet.

Audrey Hepburn magas galléros esküvői ruha

Hepburn igazi esküvői ruhája valódi klasszikus volt, bár jobban ismert a Bateau nyak esküvői ruhájáról, amit a Funny Face filmben viselt. A Pierre Balmain által tervezett teahosszú ruhában magas nyakú és ballgown ujjak voltak, amelyeket a klasszikus könyökhosszú fehér kesztyűvel párosított. A kombináció ártatlan és kifinomult. A modern menyasszony emulálhatja a megjelenést a golyóköpeny szoknyájával, és egy vékonyabb sziluettet kínál, amely magas nyakú vagy gallérral rendelkezik.

Portia de Rossi's Blush Ball ruha

Portia de Rossi gyönyörű Zac Posen esküvői ruha volt mese, amely tökéletes volt az De De De De De Generes-nek. A ruha tartalmazott egy hátsó, köntöstüzér, és pislogott ballgown szoknyát; tökéletes kombinációja a modern, romantikus menyasszonynak. A de Rossi kinézetének megszerzéséhez találjon egy ruhát, melynek felszereltsége van, és ne felejtse el kísérletezni a 3D-s virágalkalmazásokkal, aszimmetrikus rétegekkel és a kifutópályákon jelenleg jellemző egyedi színekkel.

Bianca Jagger menyasszonyi ruha

Meg tudod mondani, hogy a rock n roll chic? A Bianca Jagger fehér YSL Le Smoking Jacket kísérő szoknyájával és túlméretezett, széles karimájú kalapjával minden idők legmenőbb (és legszexisebb) menyasszonyi megjelenésének kell lennie. Ha nem vagy teljesen felkészülve a zuhanó nyakkivágásra, válasszon egy ugyanolyan éles, de konzervatívabb alternatívát. A kifogástalan szabás kulcsfontosságú ahhoz, hogy elhúzza ezt az időtlen megjelenést, ezért tartsa szem előtt a tiszta vonalakat!