Best of esküvői ruha

Jessa Duggar esküvői ruha

Jessa Duggar, a 19 gyerek és a számolás egyik csillaga, tudta, hogy másféle esküvői ruhát szeretne feleségül venni Ben Seewaldnak. A nővére, Jill is részt vett abban az időben, és Jessa nem akarta, hogy ugyanazt a menyasszonyi megjelenést érje el. Így ahelyett, hogy hagyományos fehér ruhát választott volna, az Allure Bridals által választott egy rózsaszínre. A ruha, amely csak a második volt, Jessa próbálkozott, egy Swarovski kristály gyöngyös bodice-t tartalmazott, nyakkal, sapkahüvelyekkel és A-vonalú szoknyával. Amikor 2014. november 1-jén sétált le a folyosón, egy szív alakú medál nyakláncot és egy fátyolot fejezett be.

Audrey Hepburn esküvői ruha

Míg a Givenchy esküvői ruha, amelyet Audrey Hepburn viselt a Funny Face-ben, továbbra is az egyik leghíresebb híresség esküvői ruhája, az együttes, amelyet 1954-ben Mel Ferrer első esküvőjére viselt, ugyanolyan sok vintage csillogást csomagolt. A teahosszú ruhát Pierre Balmain tervezte, és magas nyakú és puffadt ujjakkal díszített, melyet könyökhosszú fehér kesztyűvel és fehér rózsabimbó koronával viselt a hajában.

Karlie Kloss esküvői ruha

A Karlie Kloss modell és a hosszútávú szerelem Jared Kushner elrepült New York-i állomásra egy ünnepségre és mintegy 80 közeli vendég előtt. Ami a ruhát illeti? A szőke szépség egyéni Dior-t viselt, finom csipke illúziós ujjakkal, ízléses lejtős V-nyakkivágással és klasszikus fátyolmal.

Portia de Rossi esküvői ruha

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres 2008. augusztus 16-án tartották az esküvőjüket, a Beverly Hills-i otthonukban cserélték meg a fogadalmat. Portia úgy döntött, hogy hátborzongató ruhát kap egy halter-stílusú bodice és egy rózsaszín golyós szoknyát az intim eseményhez. Az egyik legemlékezetesebb híresség esküvői ruha, a ruhát a Zac Posen tervezte, és elpirult árnyalata gyönyörűen párosul a Portia rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrűjével.

Kate Moss esküvői ruha

Kate Moss az 1920-as évek glamourjának megtestesülése volt, amikor 2011. július 1-jén Jamie Hince-t megkönnyítette egy könnyed, elfogult ruhában. A Dior tervezője, John Galliano inspirálta a Zelda Fitzgeraldot, amikor tervezte az ünnepi esküvői ruhát, amely illuzionális nyakkivágással és arany hímzéssel rendelkezik. A szupermodell is Júlia sapkás fátyolot viselt, egy másik bólintott a jazzkori stílusra.

A legtöbb ikonikus esküvői ruhák minden időkben

Fekete-fehér fényképeken, fényes magazinoldalakon és még TV-ben is láttad őket: minden idők legelegánsabb esküvői ruha. A jogdíjaktól az A-listás hírességekig ezek a menyasszonyok a világ szemét tartották rájuk, ahogy azt mondták, hogy "én vagyok", és minden bizonnyal csodálatosnak tűnt. Még a képzett szakemberek és a tervezői csapat nélkül is, akik a beck és a hívásnál találkoznak, újra létrehozhatja ezeket az ikonikus megjelenéseket. Akár 1950-es évek glamourát szeretne emulálni egy la Grace Kelly-nél, hozzon létre egy olyan élményt, mint a Portia de Rossi, vagy nyúlik be egy nagy divatban Kim Kardashian ihletett számban, van egy esküvői ruha!

Vásároljon kedvenc ikonikus ruháinkat, alább.

Kate Middleton hosszú ujjú esküvői ruha

Az ezer utánzatot elindító ruha! Kate Middleton esküvői ruháját Sarah Burton, az Alexander McQueen kreatív igazgatója tervezte, és tökéletes egyensúly a hagyomány és a modernitás között. Az elefántcsont szatén és az applikált csipke bodice, csipke hosszú ujjú, alacsony nyakkivágású és teljes szoknya, a ruha számos összetevővel rendelkezik, amelyek könnyen beépíthetők a saját ruhájába. Megdöbbentő sportágra hajlamosabb nyakkivágás vagy köpeny sziluettje, hogy frissítse Cambridge-i világhírű megjelenését.

 

Jacqueline Bouvier (más néven Jackie O's) Labdarúgás esküvői ruha

Az első idők egyik leghíresebb stílusikonja, az első hölgy-to-be Jackie O egy nagyszerű napja számára készült, közel 50 méteres elefántcsont-selyem taftból készült esküvői ruha. A megjelenés újragondolásához vegye figyelembe a portré nyakörvét, amely felhívja a figyelmet a nyakörvére, és az illesztett csukló ultra nőies és hízelgő részleteit.

 

Olivia Palermo háromdimenziós esküvői ruha

Olivia Palermo az esküvőn hagyta el a hagyományokat, és könnyedén elegáns megjelenést húzott a folyamatban. Caroline Herrera gyönyörű, háromrészes esküvői ruhaegyüttese - beleértve a krémszínű kasmír pulóvert, fehér rövidnadrágot és egy tüll szoknya overlayt - egy divatbemutató kedvence volt.Az egyszerű, mégis elegáns megjelenésű saját változatához vegye figyelembe a két részből álló együtteset, amely könnyű, folyékony szoknyát és több felszerelt kardigánt tartalmaz. A finom részleteket, mint a gyöngyfűzés, hozzáadhatja saját egyedi érintését!

 

Kate Moss menyasszonyi ruha

Kate Moss örökké minden lányi álom volt, és természetesen az esküvői ruha választása sem volt kivétel. A lenyűgöző, egyedi pezsgő színű John Galliano ruhát gyönyörű metál és strasszos díszítéssel káprázták el, és egy egyedülálló nyakkivágásra készült (nem is beszélve, ezek a gyilkos lábak!). A Moss aláírása érdekében a boho-glam stílusa figyelemmel kíséri a játékos puszta nyakvonalakat, és ne féljen a gyöngyös vagy a trendi 3D-s virágágyazáshoz.

Grace Kelly Regal Ball ruha

Grace Kelly szatén és csipke ruha, melyet az MGM szekrényosztálya készített, az egyik legelegánsabb és klasszikusabb esküvői ruhája. Rózsapontos csipke részletekkel, vetőmag-gyöngyszemekkel, felszerelt hosszú ujjú bodice és lángolt szoknyával az esküvői ruha elég bonyolult és négy különálló részből áll.Egy elegánsabb, modern frissítés egy tüll vagy organza szoknya.